financiele vacatures
Where financials count
finance vacatures
Best kept financials

 

Contact

Neem contact op met Fintree voor meer informatie over onze dienstverlening en over Careertree.

Contact

Inschrijven

Inschrijven bij Fintree, op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures?

Inschrijven

CFO voor een dag

Wanneer is uw onderneming groot genoeg of zijn uw vraagstukken dermate complex dat u zich het liefst laat bijstaan door een financieel specialist van kaliber. Groeiende bedrijven worstelen steeds vaker met de vraag: “Wordt het niet eens tijd om een CFO aan te stellen?” Vaak volgt op deze vraag al vrij snel de wedervraag: “Hebben wij wel voldoende werk en uitdaging om een CFO aan te nemen?”

Heeft u geen behoefte aan een fulltime CFO, maar bent u wel op zoek naar een parttime sparring partner, dan is het concept van CFO voor een Dag mogelijk een prima uitkomst voor u.

Bent u normaal al snel tussen de EUR 80.000 en EUR 150.000 per jaar kwijt exclusief de bonussen en overige voordelen. Bij CFO voor een Dag betaalt u per dagdeel dat u gebruik maakt van de diensten van uw “eigen” CFO. Onze CFO’s zijn in staat zich in te leven in uw organisatie en op de stoel te zitten van de ondernemer. Beslissingen of adviezen worden gegeven in het belang van uw organisatie.

Wat levert het inhuren van een CFO voor een Dag u op?

Meer tijd voor uw core business.

 • Tijd om u te concentreren op nieuwe diensten, nieuwe klanten en andere core business vraagstukken.

Meer inzicht in de financiële “gezondheid” van uw bedrijf.

 • Waar blijft het geld en wat levert het u precies op.
 • Op asis van het verbeterde inzicht zal besluitvorming meer plaatsvinden op basis van feiten. Inzicht op hoofdlijnen, maar ook middels marge analyses op product, dienst, divisie, business, geografisch niveau.
 • Minder verrassinbgen achteraf en een betere controle over uw geld.
 • Door het verhogen van het inzicht bent u in staat beter te sturen en tijdig in te grijpen indien nodig.

De beschikking hebben over een volwaardig (strategisch) sparringpartner.

 • Uw CFO helpt u met strategische vraagstukken. De impact wordt doorgerekend en indien gewenst wordt u geassisteerd bij de implementatie van de keuze.
 • Ondersteuning bij het bepalen van uw lange termijn planning. Sturen en bijsturen op basis van budget, forecast, meerjarenplan.

Invulling van uw treasury functie.

 • Gedegen invulling van de treasury functie binnen uw organisatie. Hierdoor meer inzicht in uw liquiditeit, solvabiliteit en uw vrije werkkapitaal.

Een volwaardig contactpersoon voor accountants, advocaten, banken, verzekeraars, en andere stakeholders.

 • Bijstand bij het onderhandelen met externe stakeholders over contractvoorwaarden. Bijvoorbeeld bij het verkrijgen van een financiering bij de bank.
 • Sterkere onderhandelingspositie bij heronderhandelen van bestaande contracten met onder andere verzekeraars, verhuurders en banken.

Een betere beheersing van uw organisatie.

 • Door (financiële) controles in te bouwen in uw processen bent u in staat uw organisatie beter te beheersen. Minder kans op diefstal, fraude en andere niet gewenste situaties.
 • Verbetering van de kwaliteit, tijdigheid en betrouwbaarheid van uw financiële informatie.
 • Een professional die uw financiële team naar een hoger niveau brengt. Door het geven van training, coaching en begeleiding Training en beheren van uw boekhoudkundig personeel.
 • Belastingbesparing strategieën.
 • Herstructurering en turnaround.

Ook behoefte aan een sparringpartner op niveau? Neem dan contact met ons op!

In een persoonlijk gesprek zullen wij de wensen van uw organisatie bespreken en indien gewenst laten wij u gelijk kennismaken met één of meerdere van onze CFO’s.

www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.