financiele vacatures, Interim, detachering, vast contract
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

Daarom FinTree
  • voor financials door financials
  • persoonlijke aanpak
  • talent ontwikkeling
  • interessante opdrachtgevers

Schrijf je in

Kandidaat aan het woord
“De mensen van FinTree komen zelf uit het financiële vak. Dat helpt enorm.”
Gert Pijl, Hoofd financiële administratie, Surfnet

Kandidaten - cases

Kandidaten

Ben jij een financiële professional die zichzelf graag ontwikkelt en toe is aan een nieuwe uitdaging? FinTree brengt op geheel eigen wijze jouw kwaliteiten en wensen in kaart. Om de beste match te kunnen maken tussen jou en de opdrachtgever. Onze trouwe opdrachtgevers en tevreden kandidaten laten zien dat dit werkt. En daar zijn we trots op!

Voor financials door financials

Wij komen zelf uit het financiële vak en weten wat er speelt. Ook wij zijn ooit kandidaat geweest, werknemer en interimmer, maar ook opdrachtgever. We hebben aan beide kanten van de ‘financiële tafel’ gezeten en spreken de ‘financiële taal’. En dat helpt bij het maken van de juiste match. Hierbij kijken we naar drie klik-factoren: Kennis, Kunde én Karakter.
Meer weten over onze werkwijze?

Uitdagende functies

Ben je mbo, hbo of wo opgeleid in een financieel-economische richting en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving? We hebben regelmatig vacatures op starter-, medior- en seniorniveau. Zowel voor vaste functies als tijdelijke posities voor freelancers of op detacheringsbasis.

Interessante opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers variëren van mkb tot internationale multinationals binnen diverse sectoren, zoals Telecom, Automotive, Productie, FMCG, ICT en financiële en zakelijke dienstverlening.

Interesse? Neem gelijk een kijkje in onze vacatures of schrijf je in en laat je CV bij ons achter!

FinTree biedt kansen

Leren doet motiveren. Daarom proberen we als FinTree bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, en stimuleren we kennisvermeerdering via de FinTree Academy. In de vorm van workshops, internationaal erkende opleidingen en coaching. Zo houd jij jouw financiële kennis en kwaliteiten up-to-date.
www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.