finance professionals, detachering, interim werving & selectie

Daarom FinTree
  • voor financials door financials
  • persoonlijke aanpak
  • talent ontwikkeling
  • afspraak is afspraak

Heeft u een vacature?

Neem contact op

Opdrachtgever aan het woord
“FinTree is onze HR-partner. We kunnen er terecht voor een breed pakket aan HR-diensten op financieel gebied.”
Jeanne Specht Grijp, opdrachtgever.

Naar alle cases

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor een functie of opdracht? Een kandidaat die past wat betreft kennis, ervaring én persoonlijkheid? Dan gaat FinTree graag met u in gesprek. Persoonlijk, zoals we dat ook doen met onze kandidaten. U kunt bij ons terecht voor detachering, interim management, recruitment en talentontwikkeling.

Financiële focus

De focus van FinTree ligt geheel op het financiële werkveld. En dat is niet voor niets; we hebben zelf jarenlange ervaring als financiële professionals. Daar ligt onze kennis en onze passie. Dat we dezelfde ‘financiële taal’ spreken, helpt bij het maken van de juiste match. Dat u aan tafel zit met ondernemers die out-of-the-box kunnen denken, maakt de samenwerking wel zo prettig.

Alle financiële takken

FinTree bemiddelt financiële professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau, zoals bijvoorbeeld op het gebied van Accountancy, Financial Accounting & Control, Management Accounting & Control, Project Assurance & Control, Risk & Compliance, Tax & Treasury.

Nieuwsgierig naar hoe wij de juiste match maken? Lees alles over de drie Klik-factoren en onze werkwijze.

Talent ontwikkelen

Wilt u uw financiële medewerkers graag voor uw organisatie behouden en vindt u het belangrijk dat zij zich ontwikkelen? Vanuit de FinTree Academy zorgen wij dat de kennis en vaardigheden van uw medewerkers en onze kandidaten up-to-date blijven.
www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.