Gratis uw eigen CFO

Twee dagen, geheel vrijblijvend en zonder kosten, uw eigen CFO.

Aanmelden CFO voor een dag

Opdrachtgever aan het woord

“In het mkb heb je vaak te maken met financiële vraagstukken, maar niet de omvang als bedrijf om iemand fulltime in dienst te nemen. Daarom is het CFO voor een dag-concept voor ons een goede oplossing.”
Hans Kik, Sales director Schleifenbauer

Naar alle cases

CFO voor een Dag

“Kan ik volledig vertrouwen op onze financiële rapportages? Met welk product verdienen we geld en met welke juist niet? Hoe financieel gezond is mijn bedrijf eigenlijk?” Als groeiend bedrijf kunnen we ons voorstellen dat u met complexe vraagstukken worstelt. Dat u wel eens behoefte heeft aan advies van een financieel specialist op hoog niveau. Dan zit er maar één ding op; test het uit met ‘CFO voor een Dag’!

Waarom uw eigen CFO?

Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van uw bedrijf, uw treasuryfunctie in te vullen, voor hulp bij strategische vraagstukken en het doorrekenen van uw businesscase, of voor het vertalen van een langetermijnvisie in een concreet plan.
Onze CFO’s zijn in staat zich snel in te leven in uw organisatie en beslissingen te nemen en adviezen te geven in het belang van uw organisatie.

Hoe werkt het?

In een persoonlijk kennismakingsgesprek bepalen we uw specifieke behoefte en krijgen we inzicht in uw organisatiecultuur. Dan stellen we een of meerdere van onze CFO’s met het juiste DNA aan u voor. Samen met deze professional bepaalt u op welke vraagstukken u antwoord wilt hebben.

Voordelen CFO voor een dag

  • (strategisch) sparringpartner op niveau
  • (snel) inzetbaar wanneer u wilt
  • met specialistische kennis, toegespitst op uw branche
  • alleen kosten wanneer u er gebruik van maakt

Gratis twee dagen uw eigen CFO

Ter kennismaking bieden wij u twee dagen een CFO aan, geheel vrijblijvend en zonder kosten! Bevalt de dienstverlening, dan doen wij u graag een mooi aanbod. Zonder verdere verplichtingen.

Maak gebruik van het introductieaanbod >>
www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.