Daarom FinTree
  • voor financials door financials
  • persoonlijke aanpak
  • talent ontwikkeling
  • afspraak is afspraak

Heeft u een vacature?

Neem contact op

Werkwijze

Bij FinTree draait het om het bemiddelen en ontwikkelen van financiële professionals. Welk personeelsvraagstuk u ook heeft, wij lossen het op. Daar kunt u van op aan!

Kennis, kunde en karakter

Iemand kan geniaal zijn, maar het moet ook klikken. Met u, uw team en de bedrijfscultuur. Daarom laten wij de match bepalen door drie Klik-factoren: Kennis, Kunde en Karakter. Door ons te verdiepen in uw organisatie en de vraag achter uw vraag, kan FinTree de juiste persoon selecteren. En dat doen we door zowel met u als met de kandidaten altijd persoonlijk kennis te maken. Hierdoor beschikt FinTree over een netwerk “where financials count”. En daar plukt ook u de vruchten van.

Praktisch en betrouwbaar

Samenwerken met FinTree, is samenwerken met een betrouwbare partner. Afspraak is afspraak, en duidelijkheid staat voorop. Daarom stellen we bij interim-opdrachten altijd een plan van aanpak op, zorgen we bij ieder bemiddelingstraject voor continue afstemming, vaste evaluatiemomenten en overdrachtsrapportages om continuïteit te waarborgen. Bij voorkeur komen we regelmatig langs en bouwen we aan een langdurige relatie, om goed en snel in te kunnen spelen op ontwikkelingen.

Aantrekkelijke tarieven

FinTree hanteert aantrekkelijke tarieven, die vooraf duidelijk zijn. Wilt u meer weten? Neem dan contact op en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.