Marco dompeling, mickey Vera, Robert Bothoff, Finance, Financieel, Professional

Daarom FinTree
  • voor financials door financials
  • persoonlijke aanpak
  • talent ontwikkeling
  • afspraak is afspraak

Neem contact op

Over ons

FinTree richt zich op detachering, interim management, recruitment en ontwikkeling van financieel specialisten. Voor ieder financieel personeelsvraagstuk hebben wij de oplossing. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. FinTree werkt vanuit haar passie voor financiën én voor talenten. Daarom biedt de FinTree Academy ondersteuning bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van talenten.

Focus op financiën

De focus op financiën is bewust gemaakt. Oprichters en eigenaren Robert Bothoff en Marco Dompeling hebben ruime ervaring als financial op verschillende niveaus en kennen de markt. Ze spreken de ‘financiële taal’, en dat zorgt ervoor dat FinTree optimaal in staat is om de wensen van opdrachtgevers en kandidaten te vertalen en voor de juiste match te zorgen. Dat werkt wel zo prettig!

Klik-factoren

Door een persoonlijke aanpak, die doorklinkt in de werving en selectie, in de communicatie, het contact en de samenwerking, staat FinTree garant voor de juiste match wat betreft kennis, kunde en karakter. Hierdoor kan FinTree voor opdrachtgevers de best passende oplossing bieden voor ieder financieel personeelsvraagstuk, en voor kandidaten de uitdaging die het beste bij ze past.

Nieuwsgierig naar ons DNA?
www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.