Daarom FinTree
  • voor financials door financials
  • persoonlijke aanpak
  • talent ontwikkeling
  • afspraak is afspraak

Neem contact op

Benieuwd naar onze werkwijze?

DNA

FinTree. Where financials count.

Door een persoonlijke aanpak en langdurige relaties met kandidaten en opdrachtgevers, creëren we een omgeving en een netwerk “where financials count”. Zo kunnen we de beste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Onze trouwe opdrachtgevers en tevreden kandidaten laten zien dat dit werkt. En daar zijn we trots op!

Financiële takken

FinTree is opgericht in 2008 en bemiddelt in alle takken en functies op financieel gebied. Voor ons staat de boom in het logo van FinTree voor groei en ontwikkeling. Van organisaties en van talenten. Van ervaring en van kennis. Van relaties en diensten. Vanuit onze passie voor talenten, is de FinTree Academy opgericht. Om financiële talenten te helpen bij hun ontwikkeling. En om opdrachtgevers te helpen bij het ontwikkelen en behouden van talenten binnen hun organisatie.

Op zoek naar de essentie

Het logo van FinTree is geïnspireerd op het werk van de Nederlandse kunstschilder Pieter Cornelis Mondriaan (1872 - 1944). En dat is niet voor niets. Na een periode als realistisch kunstenaar, werden zijn schilderijen steeds abstracter. Hij ging op zoek naar de essentie van wat hij schilderde. Zo was een boom niet meer direct herkenbaar als boom, maar gaf hij deze weer door horizontale en verticale lijnen. Ook FinTree gaat in het werving- en selectieproces op zoek naar de ‘essentie’, de kern; wie is de kandidaat, wat is zijn persoonlijkheid? Wat is de cultuur van de organisatie en wat voor persoon past bij de opdrachtgever en binnen een team? Om zo de beste match te kunnen maken. De boom zelf in het logo staat symbool voor onze kennis, die diepgeworteld is in de financiële wereld. Waardoor u zeker weet dat u aan tafel zit met een partner die uw taal spreekt.

"Ik schilderde nooit in een romantische trant; maar van begin af aan was ik altijd een realist.”
(Mondriaan, 1942)

 

The Tree Group

FinTree is onderdeel van de The Tree Group, waartoe ook FinTree Academy en CareerTree behoren.
www.fintree.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.